Turqi: Shijojeni golin e çmendur të Çekiçit (video)

Endri Çekiçi nuk është përgatitur për të realizuar gola të thjeshtë, por të pamundur, shkruan sportekspres. Futbollisti shqiptar ka arritur që të gjejë golin e parë në Turqi pas aventurës shpërthyese te Ljubjana, atje ku shënonte thuajse në çdo javë. Ashtu siç e kemi përmendur në javët e fundit ka pasur një ngritje të madhe të nivelit të Çekiçit. Pavarësisht se nuk po e gjente ende rrugën e rrjetës, po e ndihmonte së tepërmi ekipin me ndërtimin e aksioneve sulmuese dhe për këtë fitoi fanellën e titullarit.

Reja: Uroj që marsi të na gjejë në formë, rivalë si Anglia na motivojnëUroj që marsi të na gjejë në formë, rivalë si Anglia na motivojnë

Salihi pa dorëza: Dua të jem trajner i Vllaznisë