Seferi i pafuqishëm përballë rusit Gassiev (video)

Boksieri shqiptar nga Gostivari, Nuri Seferi ka pësuar sonte humbje në Rusi me nokaut në raund të parë nga ish-kampioni i botës Murat Gassiev.

Gassiev me një të djathtë të fuqishme e rrëzoi Seferin 1:26 minuta pa mbaruar raundi i parë dhe ndonëse Seferi arriti të ngrihej, referi e vlerësoi se ai nuk ishte në gjendje të vazhdonte meçin, ndonë meçi ishte në kategorinë e rëndë me kohëzgjatje prej 12 raundesh.

Broja magjik, shënon dhe përmbys gjithçka (video)

Nisja e kampionatit: Duka uron komunitetin e futbollit