Katar2022: E nisim dhe e mbyllim me Andorën, ja orari i plotë i Shqipërisë

Ditën e martë u hodh shorti për ndarjen në grupe të 55 skuadrave përfaqësuese, ku Shqipëria u vendos në grupin I sëbashku me Anglinë, Poloninë, Hungarinë, Andorran dhe San Marinon. Sot u diskutua ndërmjet federatave përkatëse për të përcaktuar kalendarin e ndeshjeve. Shqipëria do ta fillojë garën kualifikuese më 25 Mars 2021 kundër Andorras në transfertë dhe do ta përfundoj në 15 Nëntor 2021 përsëri me Andorrën në shtëpi, lexohet në njoftimin e FSHF. Një short deri diku shumë i favorshëm për skuadrën e Edy Rejas që në 3 sfidat e para që do të luhen në muajin mars përveç do të sfidojnë edhe Anglinë në Tiranë dhe San Marinon në transfertë dhe mundësitë për të marrë 7 pikë janë reale në këto tre takime të para nëse Shqipëria do të rezistojë ndaj tre luanëve qoftë duke mbajtur dhe një barazim.

Grupi I:

Ndeshja e parë, 25 Mars 2021: Andorra-Shqipëri

Ndeshja e dytë, 28 Mars 2021: Shqipëri-Angli

Ndeshja e tretë, 31 Mars 2021: San Marino- Shqipëri

Ndeshja e katërt, 2 Shtator 2021: Poloni-Shqipëri

Ndeshja e pestë, 5 Shtator 2021: Shqipëri-Hungari

Ndeshja e gjashtë, 8 Shtator 2021: Shqipëri-San Marino

Ndeshja e shtatë, 9 Tetor 2021: Hungari-Shqipëri

Ndeshja e tetë, 12 Tetor 2021: Shqipëri-Poloni

Ndeshja e nëntë, 12 Nëntor 2021: Angli-Shqipëri

Ndeshja e dhjetë, 15 Nëntor 2021: Shqipëri-Andorra

Duka: Grup i vështirë, Të përgaditemi për Euro2024

Katar 2022: Kosova mëson orarin, ja kur luhet sfida kundër Spanjës