Kaos total te Kosova, menaxheri Shala shfryn ndaj gazetarëve (video)

Ka kaluar me tensione konferenca për shtyp e Kosovës në Athinë.

Duket se gjërat sa po vijnë e po vështirësohen për ekipine e Bernard Challandes. Rasti eklatant ishte sot ne konferencën e shtypiy ku menaxheri i përfaqësueses së Kosovës, Bajram Shala mbyll konferencën e shtypit pa dhënë përgjigje për pyetjet e gazetarëve.

Madje, Shala ka reaguar ashpër ndaj gazetarit të Supersportit, Arlind Sadikut, duke i thënë që tashmë kanë kaluar 30 minuta dhe e shpall të mbyllur konferencën.

Për më tepër, ndiqni videon:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10160363259949937&id=575834936

Pirro Dhima:Nuk jam shqiptar!

E prisnin te Kosova, Andi Zeqiri shënon përsëri për Zvicrën U21