De Biasi e kërkon suksesin me Azerbajxhanin në ” Elbasan Arena”

Gianni de Biasi sot do të luaj sërish në një fushë shqiptare, por këtë herë jo në drejtimin e kuqezinjve, por do të jetë në stolin e Azarbaxhanit. Këta të fundit për shkak të situatës së luftës në vendin e tyre, do të luajnë në “Elbasan Arena” përballë Qipros.

Ndeshja në Shqipëri për shkak të luftës- “Sigurisht situata në lidhje me luftën është jo e mirë, duke parë kushtet e luftës, UEFA vendosi që të mos luhej atje. Shqipëria ishte një opsion dhe përmes Federatës na u vu në dizpozicion, unë kam shumë miq këtu që më ndihmojnë”.
Ndeshja, Azerbajxhan – Qipro, luhet ne “Elbasan Arena”, me fillim i 18.00.

Tare “shuplakë”analistëve: Gjithmonë flasin pas, asnjëherë para

Loja e Kombëtares: Jupi kërkon reagim nga tifozët