Challandes: Marrë përgjegjësinë, por nuk jap dorëheqje

Trajneri gjithmonë e merr përgjegjësinë për rezultatin. Pse duhet të jap dorëheqje? Kemi luajtur dobët ndaj Greqisë dhe Maqedonisë, por mos harroni, ne nuk jemi Franca apo Gjermania

Kosovës i shuhet ëndërra “Euro2021”

Shpresat me goleadë në miqësoren ndaj Apolonisë