More stories

  • in

    Kupa e Shqipërisë: Të dielen zhvillohen ndeshjet e 1/16 finale

    Departamenti i Garave në Federatën Shqiptare të Futbollit, menjëherë pas vendosjes së datës së fillimit të Kupës së Shqipërisë bën të ditur skemën dhe rregulloren e saj për këtë edicion si më poshtë.Ndeshjet e Kupës së Shqipërisë turi i 1/16 do të zhvillohen ditën e dielë me datë 01/11/2020 ora 13:30. Për të përcaktuar ekipin […] More