Vojvoda: Kemi ardhur për fitore

Mbrojtësi i Torinos ka thënë se në rezultatet e tyrë jane duke ndikuar edhe mos prezenca e tifozëve në stadiume.

“Ju e dini se në të gjitha ndeshjet si brenda dhe jashtë e kemi pasur popullin tonë mbrapa shpinës”, ka thënë ai.

Ai e ka konsideruar si përparësi faktin se grekët janë shprehur se mund të fitojnë lehtë ndaj Kosovës, dhe e konsideron se presioni mund të bie mbi helenët.

“Më shumë se lojtarët askush nuk dëshiron të fitojë, nuk kemi ardhur këtu që të flemë, por të fitojmë. Duhet të dimë që është situata me COVID-19 dhe ne lusim që Dardanët të jenë me ne gjatë gjithë kohës”, ka përfunduar Vojvoda.

Challandes me dhembje koke: Më mungojnë 10 lojtarë

Reja: Kemi 10 lojtarë të rinjë të cilëve ju besoj shumë