All posts tagged "grumbullimi"

  • Talentet, Shqipëria grumbullon dy zikaltër

    aSport – Armand Rada dhe Riad Krasniqi do të jenë “përfaqësuesit” e ekipeve zinxhirë të Interit në grumbullimin që do të bëjnë specialistë të FSHF-së,...