All posts tagged "arbitri"

  • Moviola, natë e errët për arbitrin

    aSport – Ndeshja mes Shqipërisë dhe Izraelit ishte njëra prej atyre që lindin keq dhe që kanë një fund horror. Pa dashur që t’i faturojmë...