Ndeshja kishte nisur, Salihi në telefon

Një moment i pazakontë është kapur dje nga kamerat televizive, përgjatë ndeshjes Lituani – Shqipëri.
Ndihmëstrajneri i Kombëtares, Hamdi Salihi po fliste në telefon pasi kishte filluar takimi.
U krijua shumë pluhur rreth kësaj fotoje, por Federata Shqiptare e Futbollit ka sqaruar, se bëhet fjalë për komunikimin e vazhdueshëm më analistin teknik të ekipit, që është i vendosur në tribuna dhe rekomandimet që ai jep për shtabin teknik.

Gianni de Biasi, viziton shtëpinë e futbollit

Otto John: Zgjedh të luaj për Kosovën para Nigerisë