Munishi i akuzon rëndë Dritën pas fitores me Llapin

Trajneri i Ballkanit Ismet Munishi, ka ngritur dyshimet në lidhje me fitoren e Dritës në udhëtim në Podujevë.

Munishi ka shkruar se Drita e fitoi pa meritë ndeshjen, dhe se është turp ajo që ka ndodhur në Podujevë. “Zoti ju marroftë nuk keni fytyrë. Kanë me ju dal marrinat të gjithëve nëse ka Zot. A Zot ka”, ka shkruar trajneri karizmatik.

Tre humbje rresht, trajneri i Prishtinës, paralajmëron

Llapi paralajmëron masa ekstreme “po shqyrtojmë vazhdimin 3 kampionatit”