Jupi: Kemi lojtarë për vendin e parë në grup

“Duhet fituar çdo ndeshje, edhe duke futur lojtarë të rinj. Sot Belgjika është e para në botë, pa fituar asnjë Europian dhe Botëror. Është një vlerë shumë e madhe e shtuar e brendit. Ne kemi luftuar për të fituar çdo ndeshje, për të shkuar një vazo më lartë. E gjenim objektivin në çdo ndeshje, jo më në një kompeticion. Unë mendoj që dalja të parët në grup është objektiv moral dhe teknik. E kemi skuadrën më të mirë edhe me lojtarët e rinj.

Stafi teknik mendo se po merr lojtarët më të mirë në qarkullim. Në qoftë se mungon Hysaj në krah të djathtë është problem për tyre gjetur zëvendësuesin direkt. Neve kemi lojtarë në dispozicion për t’i fituar të gjithë këto ndeshje. Lojtarët e 2016 nuk kanë lindur në Shqipëri, por shkuan në Europian. Mbaj mend që në një ndeshje, Bosnja nuk kishte palestrina, mblodhëm dhe ua dhamë”, u shpreh Redi Jupi.

Ylli i Kosovës ndëshkohet me të kuq pas ndeshjes, mungon ndaj Sllovenisë

Seferi kërkon falje