Ismet Munishi i “lutet” Edi Ramës

Në një kohë kur futbolli në Shqipëri ka ndaluar, dhe negociatat mes qeverisë dhe Liges profesioniste po vazhdojnë një kërkesë e pazakontë ka shkuar kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama.
Pikërisht është , trajneri i Ballkanit te Suharekës Ismet Munishi, ai që ka komentuar në profilin zyrtar të kryeministrit, duke i kërkuar që të bëjë kompromis dhe të nisë futbolli e Shqipëri.

Lokomotiva”shqiptare”, prezanton shqiptarin e 6-të

Ja kush do ti transmetojë ndeshjet e Ligës Unike